Aktiviteter

03.04.2019

NIRF medlemsmøte 3. april

Kjære NIRF-medlemmer!

 

Vi inviterer til årets første medlemsmøte onsdag den 3. april kl. 12:00 til ca.13:00

 

Hvordan få anerkjennelse for IR arbeidet – beste praksis

 

Rune Helland har ledet IR-arbeidet i Orkla i 14 år. Over perioden har han fått anerkjennelse for innsatsen ved å vinne Stockmanprisen to ganger og har to ganger blitt fremhevet for å lede det beste IR-teamet.

For drøye tre år siden overtok han som IR-ansvarlig i DNB, og gjorde seg igjen bemerket ved å ta førsteplassen for beste IR-team i Stockmankonkurransen i 2018. Rune vil gi et innblikk i hvordan han jobber med IR, om det er vesentlige forskjeller på IR-arbeid for konsum og finans, og hvilke initiativer han tar overfor «sellside» og «buyside.»

 

I tillegg vil Bengt Kirkøen gi «sellside» perspektivet på godt IR-arbeid. Bengt Kirkøen har jobbet som finansanalytiker innenfor bank/finans i mer enn 20 år, de siste årene i First Securities/Swedbank. Kirkøen jobber i dag som seniorrådgiver i Swedbank med fokus på rådgivning mot finanssektoren på fremmedkapital og egenkapital.

 

Vi avslutter medlemsmøtet med erfaringsutveksling blant deltagerne.

 

Inviter gjerne med kollegaer som er interessert i finansiell kommunikasjon til medlemsmøtet.

 

Sted: PGS, Lilleakerveien 4C, 0216 Oslo. Det serveres lett lunsj i møtet. Lysaker stasjon ligger i umiddelbar nærhet. Det er også et begrenset antall gratis gjesteparkeringsplasser.

 

Klikk her for å melde deg på innen mandag den 1. april 2019.

 

NIRF ønsker alle sine medlemmer hjertelig velkommen!

 

Med vennlig hilsen,
NIRF