Aktiviteter

29.03.2022

NIRF medlemsmøte – IR beste praksis på vei inn i en ny verden

Kjære NIRF-medlemmer!

Vi inviterer til årets første medlemsmøte tirsdag 29. mars kl. 12:00 til ca 13:30.

Møtet avholdes fysisk (med mulighet for digital deltakelse) Klikk her for å delta i møtet

Mingling og servering av lett lunsj fra kl 11:30.

 

IR beste praksis på vei inn i en ny verden; praktiske eksempler på god og dårlig IR

 

Verden er på vei ut av pandemien og på vei inn en periode med vesentlig økt geopolitisk spenning. Russlands invasjon av Ukraina vil ha vidtrekkende humanitære, politiske og økonomiske konsekvenser.

 

Med dette bakteppet følger NIRF opp møtene fra før pandemien hvor vi så på IR beste praksis fra både investorsiden og for noterte selskap. Basert på 700 evalueringer fra Nordiske, Europeiske og Amerikanske investorer ble Lars Valdresbråten fra Equinor og Daniel Sundahl fra Storebrand kåret til Norges beste investorkontakter i undersøkelsen ‘IR Nordic Markets 2021’ av analysebyrået Regi Research and Strategy. De vil begge gi et innblikk i deres arbeid for å skape et vellykket IR-program i medlemsmøtet.

 

Etter innleggene vil det gjennomføres en rask digital og interaktiv ‘meningsmåling’ for å belyse planer for aktivitet og viktigste tema blant norske selskap. Resultatene blir delt med deltagerne underveis og i etterkant av medlemsmøtet.

 

Styret i NIRF gleder seg til å se kolleger fra andre selskap både fysisk og digitalt igjen. Vi håper du ikke går glipp av muligheten for å høste erfaring fra andre selskap og bli kjent med andre som arbeider med investor relations.

 

Sted: Finansnæringens Hus, Hansteens gate 2, 0253 Oslo

Klikk her for å melde deg på innen 25. mars 2022.
(digital link sendes ut dagen før til de som melder seg på den løsningen)

 

NIRF ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen!